Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (4.19 secunde)
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
Dependenti de aliante politice Partidul Conservator capata din ce in ce mai mult contur. Dupa indelungi ezitari si dupa rusinoase dezertari, formatiunea politica fondata de Dan Voiculescu parca-parca reuseste sa faca primii pasi in marea politica.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Ponta in situatia de "lose-lose" (Autor:
Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor. ... Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului, si una dintre cele mai importante.
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol intitulat "Va trebui sa...", pe care il puteti citi in continuare. ... cand s-a spalat pe maini de arestarea "lotului Voicu", spunand ca respectivii au cazut in plasa procurorilor "din intamplare", tinta fiind cu totul alta...
Traian Basescu este omul care a functionat cel mai mult in functii executive importante, dupa Revolutie, surclasandu-l de la distanta pe Ion Iliescu din punct de vedere al longevitatii in functii.
Dupa 26 ani. Despre Revolutie si despre Romania de azi / 20/12/2015 (Continuare) Nu voi obosi sa vorbesc despre Comunicatul catre tara al CFSN, din seara zilei de 22 decembrie 1989.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Pe toti cei din aceasta incompleta lista i-a unit peste timp ceva extraordinar:
Dupa un clovn, vom avea ca presedinte nimicul Charles Gave este unul ditre cei mai importanti analisti economici ai lumii, presedinte al Think tank-ului liberal INSTITUT DES LIBERTES, consultant a 800 de institutii de pe glob Macron e un urias costum gol.
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
Revolutia Romana, un act de demnitate nationala In Romania a avut loc o revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac, atrage atentia fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut public ieri-dimineata ordinul privind suspendarea din functie a primarului Craiovei, Antonie Solomon. Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Azi, o doamna/domnisoara, a scris pe blogul meu un comentariu la o postare de-a mea DE CE, AZI, RELATIILE NU MAI TIN?, postare, in cadrul careia, mi-am prezentat parerea vis-a-vis de graba sau usurinta cu care multe dintre femeile de azi accepta sa intre intr-o relatie de la care sa mai aiba si asteptarea sau pretentia de a fi serioasa si de durata, cu diversi ciumpalaci si mitocani cu care REZONANTA SPIRITUALA este aproape zero si de la care, chiar nu poti avea nicio pretentie.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Deputatul Clement Negrut, prim-vicepresedinte al PDL Alba, a demisionat, ieri, din toate functiile politice, acuzand ca in partid nu exista democratie si spunand ca PDL are nevoie de "o revolutie, completata de reforma".
Despre o noua Revolutie Industriala Se pare ca la orizont a aparut o noua Revolutie Industriala: ... Am facut misto de comunisti, dar, privind in urma fara idei preconcepute, ei au fost mai ancorati in modernitate si mai deschisi la nou decat actualii "democrati", ocupati cu jaful banului public.
google-analytics.com